Ondernemen ... in overvloed!

Negen maanden programma

Eerst zien dan geloven, of eerst geloven en dan zien? Ondernemers in overvloed gaan uit van de tweede stelling, zij vertrouwen op hun intuïtie, creëren vanuit hun bezieling en manifesteren dit in de wereld. Dat betekent niet dat zij geen angst kennen. Juist als je echt je passie volgt, kom je je diepste angsten tegen. Feel the fear and do it anyway, is hun motto.

Alleen wanneer je verouderde marketingconcepten en de overtuigingen die je ondernemerschap niet meer dienen, werkelijk loslaat, wordt ondernemen speelser, vrijer en succesvoller dan ooit tevoren.

Creëer je eigen schilderij

Je kunt binnen de lijntjes kleuren en doen zoals het al vanaf de Industriele revolutie wordt gedaan: ondernemen met een businessmodel, stappenplannen en een goed financieel doel. Gericht op groei, altijd gericht op groei.

Je kunt buiten de lijntjes kleuren en de nieuwe regels volgen: laat jezelf zien, schrijf een ebook, zorg ervoor dat je zichtbaar wordt, onderscheid je van alle andere. KOP BOVEN HET MAAIVELD (ugh...).  Vind je niche!! Gericht op succes en zichtbaarheid.

Wat beide benaderingen gemeen hebben, is dat er lijntjes zijn waar je je mee bezig moet houden. Lijntjes die over schaarste vertellen, van niet genoeg, van concurrentie. Lijntjes die over controle vertellen, Als je nu maar dit succesvolle stappenplan volgt, dan verdien je ook 2 ton per jaar.

Alsof er iets te controleren valt in deze nieuwe tijd...

Ondernemers in overvloed creeren hun eigen schilderij. Dat heeft nogal wat consequenties...

 lijntjes

  • Geen lijntjes meer, geen voorschriften, geen controle.
  • Niemand die weet hoe het moet, want het is jouw schilderij, met jouw unieke handtekening.
  • Geen voorbeelden van hoe het moet, geen knip en plaktechnieken...

Gelukkig zijn er inspirerende rolmodellen die hun schilderij leven en waar veel mensen (klanten!) omheen staan te dringen om dat moois te mogen zien. Ook zonder Ebook, schreeuwerige aanbiedingen en gratis weggevers. Authenticiy is magnetising ; )

Ga je mee op reis?

Geloof je ook in een andere benadering, de benadering van het 'niet-weten', het meegaan in de chaos, omdat je weet dat chaos altijd de start is van iets moois?

Geloof je ook in een zoektocht vanuit je hart en dat vraagt van je dat je totaal met je (ziels) billen bloot mag?

Geloof je ook dat je missie ook je levensthema is, daar waar je worstelt en weer boven komt? Uiteindelijk dat je wond je gave is? Van Wond tot Wonder?

Als je dit herkent, dan nodig ik je uit om mee op reis te gaan. Een inspirerende reis met andere ondernemers. Om volledig vanuit je hart, ziel en kracht te gaan ondernemen. Met succes, al spelend.

 • Je kent en leeft je missie en weet je bijdrage aan de wereld;

 • Je durft je diepste talenten en kwaliteiten te leven en je essentie vorm te geven;

 • Je gaat van angst naar vertrouwen, van hoofd naar hart, van voelen, naar vormgeven, naar doen;

 • Je mannelijke en vrouwelijke energie is in balans, waardoor je moeiteloos creëert en manifesteert;

 • Onbewuste belemmeringen zijn bewust gemaakt en veranderd in helpende overtuigingen;

 • Je ervaart plezier en flow bij het ondernemen;

 • Je bent een magneet voor de klanten waar jij blij van wordt

 • Je laat synchroniciteit voor je werken, waardoor de opdrachten op je pad komen;

 • Je weet welke hulpbronnen je wilt aanboren, je durft te vragen en te ontvangen;

 • Je bent resultaatgericht, je gaat voor je doel en weet door te zetten;

 • Je kent en volgt je kompas voor de toekomst.

Inhoud en opbouw van het programma

In alle vijf dimensies van ontwikkeling laten we het ondernemersbloed stromen: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Wanneer deze dimensies op elkaar aansluiten, stroomt de energie en ervaar je flow in het ondernemen.

De eerste dag is een picknickplek om elkaar te ontmoeten. Waar kom je vandaan, wat is je verlangen? Met wellke vraag start je de reis? Wie zijn je medereizigers?

Na een maand komen we in een tweedaagse samen om de diepte in te gaan. Om je missie te vinden en aan te scherpen, om te beantwoorden aan je roeping. Van Wond tot Wonder...

Daarna volgen er zes vervolgdagen, zo om de zes weken. Afsluitend vieren we dat wat geoogst kan worden en delen we dat met klanten.

Start van het traject: intake, ondernemingsscan en reading

Je ontvangt een uitgebreide Ondernemersscan Waar sta je nu? Wat zijn je dromen en wat is je doel?

Deze scan vormt het uitgangspunt voor de intake (via Skype). Zo kunnen we samen bepalen of het programma daadwerkelijk past bij jouw wensen en om maatwerk afspraken te maken.

In een reading lees ik de energie van je onderneming en van jou als ondernemer. Door contact te maken met je onderbewuste en je energie geeft dit heldere informatie. Het geeft inzicht over je startpunt, je belemmeringen en de weg naar succes.

Globaal volgen we deze routekaart:

Jij als fundament

'Als je werkelijk weet wat je wilt, spant het hele universum samen om te zorgen dat je het krijgt'

Je missie en je grootste thema's in dit leven zijn twee kanten van dezelfde medaille. Al je ervaringen, de positieve, je pijn en je trauma's wijzen je allemaal de weg naar wat je bij te dragen hebt in deze wereld. Onze worstelingen, de levenslessen koppelen we vaak niet aan onze missie. Maar juist omdat je ergens mee worstelt, word je er expert in. Je kent al je 'escapes en hang-ups' en de andere (donkere) kant ervan. Zicht op je missie en je levensthema levert begrip, rust en een groot AHA op. En niet alleen dat, het levert je het kompas van waaruit jij je onderneming manifesteert.

Het wordt niet voor niets je 'roeping' genoemd. Enneh... You teach what you have to learn.

Jij, magie en intuïtie

'Alleen met je hart kun je goed zien, het essentiële is onzichtbaar voor de ogen.

Door contact te maken met je vrouwelijke energie (ja, ook mannen), maak je contact met je intuïtie, waarvanuit je makkelijk creeërt, je hoeft het alleen maar te volgen. De essentie van de vrouwelijke energie is 'overgave'. Overgave aan dat wat er is en luisteren naar je innerlijke 'ja' of 'nee'. Om van daaruit te ontvangen. Het nodigt je uit om te spelen, om vanuit plezier te creëren.

Jij en overvloed

Stap in de Cirkel van Overvloed en ervaar Tovervloed!

We werken met de Cirkel van Overvloed. Een eenvoudig model dat je helpt jouw Cirkel van Overvloed in te nemen en te vergroten. Zo werk je vanuit je waarden en ervaar je hoe je meer dan voldoende geld hiervoor kunt ontvangen. Waardoor je nog meer je missie kunt leven, nog meer kunt delen met de wereld en nog meer kunt ontvangen. Tot in het oneindige toe. Met als basis, spelen. Ja! Spelen en Genieten.

 cirkel van overvloed web zonder www

Jij en je belemmeringen

'Maak van de beren op de weg, vlinders die met je mee vliegen.'

Belemmeringen, angsten, niet goed genoeg voelen, niet waardig genoeg. Ja, dat is er ook allemaal. En hoe! Het is echt f**cking eng om je missie te volgen. Tenminste, als je in je belemmeringen blijft hangen en ze niet transformeert tot grote steun. Je wilt toch ook niet je hele leven ganzenborden en elke keer weer in die put terechtkomen? Op mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau gaan we je beren op de weg transformeren tot vlinders. Feel the fear and do it anyway!

Jij en focus, manifestatie

Maak van je droom een bedoeling met een deadline

Door volledig je mannelijke energie te omarmen (ja, ook vrouwen) stap je in een krachtige energie van manifestatie. De essentie van de mannelijke energie is aanwezigheid. Daar te handelen waar nodig is. Niet als een kip zonder kop rondrennend, maar efficient en effectief. Gedisciplineerd, volhardend en risiconemend. Out of your comfortzone! En ook dit hoeft niet hard werken te zijn. Juist niet!

Jij en je omgeving

Authenticiy is magnetising

Inmiddels staan de klanten al voor je in de rij. Zaak is die klant te kiezen waar jij blij van wordt, die graag met jou meespeelt. Zo leer je web te spelen in plaats van net te werken. Je leert intuïtieve marketing toe te passen. Wat dat inhoudt? Doen wat je leuk vindt en dat aanbieden. Dus als er een verhaal in je zit, dan breng je het verhaal naar buiten. Niet omdat je nu zo nodig moet bloggen. We vinden jouw manier van marketing, waardoor je trouw blijft aan die wie jij bent.

Inclusief

 • Inspiratie-intervisie bijeenkomsten
  Tussen de dagen kom je bijeen met je collega-ondernemers om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Een persoonlijke fan- en klankbordclub die als springplank kan werken voor het succes van jouw onderneming.
 • Webinars
  Regelmatig worden webinars georganiseerd. Voor inspiratie, stok achter de deur, vraagbaak en om je soms even vlot te trekken als het vastloopt.
 • Virtuele Ondernemen in Overvloed op Facebook
  Je krijgt toegang tot de besloten groep op Facebook. Hierin inspireren en stimuleren we elkaar. Ook krijg je ondersteuning van de coach.
 • Emailcoaching
  Mocht je tussen de modules vragen hebben om verder te komen, dan kun je via e-mail je vragen stellen.

Ervaringen van deelnemers

MartaIk had behoefte aan begeleiding met het verder opbouwen van mijn bedrijf maar was al die loze marketingbeloftes ‘verdien een ton in een jaar’ en ‘wees een klantenmagneet’, ‘stappenplannen voor een 6 cijferig inkomen’, helemaal zat. Had behoefte aan een andere, authentieke aanpak die meer paste bij mij en hoe ik wil ondernemen. Arianne doet het anders dan de meeste businesscoaches. Zij onderneemt en begeleidt vanuit haar ziel, intuïtie, eerlijkheid, verbinding, spelenderwijs maar vooral authentiek. Zij geeft zelf het voorbeeld en dat inspireerde mij tot het aangaan van deze reis. Het was een gezamenlijke reis die mij heeft geholpen om mijn bedrijf krachtiger neer te zetten en verder vorm te geven vanuit de verbinding tussen mijn hoofd, hart en ziel. En niet alleen vanuit mijn hoofd, zoals je bij de meeste programma’s leert. Het bijzondere is dat wanneer je vanuit deze verbinding onderneemt en hierop leert vertrouwen, er hele mooie dingen ontstaan. Je weet dan wat je kompas is, je doorloopt je persoonlijke thema’s en volgt de flow die ontstaat. Niet meer vanuit schaarste, concurrentie en tekort maar vanuit verbinding, passie, overvloed en vertrouwen. Dat is een hele fijne nieuwe manier van ondernemen die ik heb mogen ervaren tijden deze ‘reis’ en die helemaal past bij de huidige tijd. Marta van Sitteren http://martavansitteren.nl/

Een mooie reis om dichter bij je kern te komen en te ontdekken wat voor mogelijkheden je in je hebt. Arianne zorgt voor een ontspannen en opbouwende sfeer waar gelachen en gehuild mag worden. En zo fijn om elkaar van overvloed te kunnen voorzien. Karin van Zwetselaar

Natascha BeetsWe zijn niet zo zeer bang voor ons duister, dan wel voor ons licht. Onze grootsheid mag stralen maar we stoppen onze grootsheid het liefste weg. Want wat als je hier in faalt? Wat blijft er dan nog over? Arianne nodigt je uit je ware talent, je zielsmissie en kwaliteiten naar boven te krijgen en deze in de wereld te zetten. Je zielsmissie leven lijkt doodeng maar als je het durft te leven dan is het leven stralend, stromend en overvloedig. Arianne weet als geen ander jou die stap te laten zetten. Spelend, uitdagend, liefdevol en soms met een confronterende schop onder je kont. Begripvol en regelmatig in het kader van ‘niet leuk maar wel waar’ kom je steeds een stapje verder, dichter naar jezelf en wat jij de wereld komt brengen. Durf je het aan? Natascha Beets ww.akaru.nl

Voor wie?

Voor jou als ondernemer, groot of klein, startend of ervaren. Wanneer je een JA voelt. Wees welkom. Samen bepalen we na de intake of het programma echt bij je past.

Wanneer?

De volgende Ondernemen in Overvloed start in 2017. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar?

De eendaagse bijeenkomsten zijn op verschillende locaties in of rond bij Haarlem. De tweedaagse is in Wageningen.

Investering?

De investering met vroegboekkorting is € 2250,=, excl. 21% btw. Verblijfskosten (alle locaties, tweedaagse met overnachting, diner, lunches, koffie, thee, etcetera) € 650,=. Daarna is je investering € 2750,=. Aanbetaling is € 450,= na de intake.

Aanmelden

Om je aan te melden klik hier.

De coach: Arianne van Galen

Ondernemen is voor mij synoniem aan je leven vorm geven vanuit je zielsmissie. Diep van binnen geloof ik dat iedereen een ondernemer is en dat het werken in loondienst ons aangeleerd is en creativiteit afgeleerd. Al 20 jaar ben ik ondernemer en zou niet anders willen. En ja, ik onderneem in en vanuit overvloed én ken ook de tijden van schaarste, waardoor ik nog meer weet hoe 'het' werkt. Met mijn ervaring, warmte, humor en soms confronterende scherpte nodig ik je uit volledig in je kracht te gaan staan. Als ervaren coach begeleid ik je met alle technieken, modellen en vaardigheden die ik in mijn rugzak heb. Als opsteller werk ik systemisch waardoor ook de omgeving mee manifesteert.  Als healer en reader lees ik je energie en hef ik blokkades op, waardoor manifesteren vanzelfsprekend wordt. Door mijn helderwetendheid heb ik contact met andere dimensies en zie en voel wat jouw waarheid is. Mijn missie is om jou in overvloed te laten ondernemen en dat vooral SPELEND te doen. Ik speel graag met je mee.  Lees hier meer over mijn pad als ondernemer.