Dag van Tovervloed

Money, money... en nog meer overvloed

MONEY MONEY

Of je er nu veel van hebt, of weinig. Of je er van houdt of het afwijst. Of je het relateert aan hebzucht of aan mooie dingen doen. Of het voor jou vrijheid is of slavernij. Hoe je ook tegen geld aan kijkt, je hebt een relatie met geld. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat het een goede relatie is: een relatie vol liefde, respect en houden van.

Misschien vind je dat geld niet gelukkig maakt. Of ben je boos op dit zieke geldsysteem en zie je overal onrechtvaardigheid. Zo zorg je ervoor dat je geen geld aantekt. Overvloed en rijkdom is mogelijk en geld maakt wel gelukkig. Geld is niet meer dan energie, dat stroomt of stagneert. Als de geldstroom overvloedig stroomt, kun je goed voor jezelf en anderen zorgen, geld geeft je de vrijheid om dat te doen wat je wilt. Geld is niet (nooit en never) het doel, maar het middel om jouw missie te leven, jouw droom waar te maken. Te genieten van al het moois op de wereld.

Kom naar deze Dag van Tovervloed als je voor nu en in de toekomst een intense en hartstochtelijke liefdesrelatie met geld wil aangaan. Een overvloedige stroom creeren, waarin jij vrij kunt werken en leven.

Wat gaan we doen?

Op deze dag van Tovervloed onderzoek jij je relatie met schaarste, overvloed en waar geld voor staat. Op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau ervaar je wat rijkdom is in je leven en neem je afscheid van het schaarste denken.

Gewerkt wordt met elementen uit de chakrapsychologie, polariteiten van overvloed en schaarste, waarden en zelfwaardering, archetypes van Jung, systemisch werk, Heart & Soulhealing. Sjamanisme en energiewerk. Bijgestaan door een groot veld van gidsen, engelen, voorouders, krachtdieren en alles wat er op die dag nodig is.

Deelnemers van deze workshop zeggen:

'Wowie... wat is er gebeurd? Zonder iets te doen, begon de overvloed de volgende dag te stromen.'

'Wat een prachtige bedding creëert Arianne, geheel egoloos deelt ze ook haar eigen verhaal waardoor wij, zonder iets te hoeven doen, meegenomen worden in de stroom van overvloed.'

Wanneer?

6 juni 2017 van 10 tot 16.30 uur

Investering?

Je investering voor de Playshop is € 100,=, excl. 21% BTW, voor de playshop en € 35,= verblijfskosten (koffie, thee, sapjes en biologische lunch), Totaal € 135,= excl 21% btw.

Waar?

Hellingweg 98 in Scheveningen