Dag van Tovervloed

Het verleden vieren en vrijgeven

Kun je het voelen dat je op een drempel staat? Een drempel van oud naar nieuw? Het oude is eigenlijk al weg, maar trekt je nog naar achter. Het nieuwe is nog niet zichtbaar en eigenlijk toch ook al aanwezig.Het is niet een drempeltje waar je even over heen kunt springen. Het is een brede en lange drempel. Een soort afsluitdijkdrempel ; ). Deze overgang vraagt je om langzaam te gaan, om niet alles even van je af te schudden, maar om heel secuur af te stemmen wat je mee wilt nemen en wat niet. Wat je vrij wilt geven en wat in liefde mee mag.Goed afscheid nemen is een kunst, hoe zorgvuldiger je dit doet, met liefde voor dat wat je los mag laten, hoe meer de toekomst je verwelkomt. Om helemaal vrij die drempel over te stappen en dat te creëren en manifesteren waarnaar je zo verlangt. In vrijheid.

Jacqueline Stallmann van Touch of Matrix Haarlem, heb ik gevraagd om samen met mij deze dag te begeleiden. Zij is meester om blokkades en energetische koorden van je af te halen, je harde schijf te deleten van belemmerende patronen en overtuigingen, waardoor je weer vrij kunt manifesteren.

Voel je welkom op 13 april om het verleden in de ogen te kijken en hiervan afscheid te nemen:

Wat heeft het verleden gebracht?

Waar doet het nog pijn?

Waar zijn er nog lijntjes, energetische koorden die als teugels werken om je terug te houden?

Wat zijn de diamanten in jouw verhaal die jouw leven tot een legende maakt?

Wat zijn jouw unieke kwaliteiten die als basis dienen voor jouw toekomst?

Kom naar deze Dag van Tovervloed als je alles van je af wilt schudden om daarna je vleugels groots uit te slaan en de toekomst in te vliegen.

Voor wie?

Voor iedereen die het verleden wil afsluiten en vrij de toekomst in wil gaan. Misschien wil of moet je afscheid nemen van een functie, een baan, een relatie, een leven als zieke, een geliefde, een huis, een rol, schaarste, angst, patronen die je achter je wil laten…Voor iedereen die zich herkent in dat we op de drempel staan van iets heel nieuws.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze Dag van Tovervloed neem jij afscheid van dat wat jou belemmert uit het verleden en neem je mee in liefde dat wat jou dient en voedt. Op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau stap je over de drempel.

Gewerkt wordt met elementen uit de chakraleer, archetypes van Jung, Touch of Matrix, Heart & Soulhealing, systemisch werk (opstellingen), energiewerk, rituelen, reading en healing, intuïtief tekenen. En nog wat hardcore spelend coachen en begeleiding vanuit 25 jaar ervaring ; )

Gewerkt wordt met elementen uit de chakrapsychologie, polariteiten van overvloed en schaarste, waarden en zelfwaardering, archetypes van Jung, systemisch werk, Heart & Soulhealing en energiewerk.

Wanneer?

13 april 2017 van 10.00 tot 17.30 uur.

Investering?

Je investering voor de Playshop is € 135,=, excl. 21% BTW, inclusief koffie, thee en lunch), excl 21% btw.

Waar?

Op wel een hele mooie passende plek aan het strand. We zijn welkom bij strandpaviljoen Storm in Zandvoort. Goed te bereiken met het OV

Aanmelden

Klik hier