Tovervloed on Tour

Overvloed komt naar je toe!

Op verschillende plaatsen in Nederland wordt een Cirkel van Overvloed georganiseerd. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met de Cirkel en zien en voelen wat het voor jou kan betekenen. Het blijft niet alleen bij kennismaken. Je wordt uitgenodigd in de flow te stappen en alle schaarste achter je te laten. Veel deelnemers zeggen dat al op het moment van inschrijven, de overvloed gaat stromen.

Wat gaan we doen?

Je wordt uitgenodigd een jump in je eigen Cirkel van Overvloed te maken. Om te genieten van het leven en volledig te kunnen ontvangen. Om jouw talenten te delen met de wereld en mateloos te spelen in een flow. Je maakt kennis met de Wet van Tovervloed die je laat zien dat alles er al is en dat jij precies krijgt wat je op dit moment nodig hebt.

Je bent van harte welkom als je contact wil maken met het bewustzijn van overvloed en rijkdom. Dan gaat het niet (alleen) over geld, maar vooral over jou en de overvloed in je leven. Om rijkdom op alle levensgebieden te creëren: liefde, vriendschappen, werk, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

De inhoud wordt aangepast aan de deelnemers en de vragen. Het model wordt uitgelegd, we wisselen ervaringen uit, leren van elkaar en doen kleine oefeningen. Het is een combinatie van een training, playshop, coaching, healing en satsang (satsang betekent 'samen zijn in waarheid').

Elke cirkel wordt in cocreatie gehouden. Dat betekent dat de host een grote bijdrage levert aan de energie van de Cirkel. Elke Cirkel is daarom anders en uit ervaring blijkt dat de rode draad van een avond exact past bij de vragen van de deelnemers.

Gewerkt wordt met elementen uit de chakrapsychologie, archetypes van Jung, tantra, systemisch werk, Heart & Soulhealing en energiewerk.

Deelnemers zeggen:

'Sinds de cirkel van Overvloed van Arianne gebeurt er plots van alles waar ik voorheen nog niet eens van durfde te dromen. Alles vloeit, alles gebeurt, alles komt gewoon. Ik hoef me nergens druk om te maken of ik wel goed genoeg ben voor hetgeen ik neerzet in dit leven. Het ontstaat gewoon en ik zet het neer. Zowel het vrouwelijke, de creatiekracht als het mannelijke, de daadkracht sluiten zo mooi op elkaar aan dat het moeiteloos is. Soms verbaas ik mijzelf zo enorm dat ik ook overvloed ben, ik hoef dus niet meer te zoeken naar overvloed. IK BEN OVERVLOED! Zo mooi om op deze manier ook mijn bedrijf echt neer te zetten, ik ben je dankbaar Arianne! Ingeborg Verhoek

''De meest transformatieve workshop die ik ooit gevolgd heb.' Gerry Damen

'
Wauw, wat was het heerlijk vanavond in jouw Cirkel van Overvloed. Het besef van doen waarvoor ik hier gekomen ben is, en daarvoor te gaan, niet een beetje of half, maar helemaal, is weer helemaal aangewakkerd! Ik heb ervaren dat ik ervoor kan kiezen om in mijn grootsheid te gaan staan en dat er enorm veel vreugde gaat stromen wanneer ik dat doe! Het was prachtig om te ervaren hoe belangrijk de mannelijke kwaliteit voelde, dat dat mijn ingang naar overvloed bleek. Wat een waardevol inzicht, die neem ik mee.' Bela Daphne

Wanneer, waar en met wie?

Voorlopig is er geen Cirkel gepland. In november starten we weer.

Investering?

Er wordt een bijdrage gevraagd van € 20,=,  inclusief verblijfskosten, koffie, thee

Aanmelden?

Je kunt je hier aanmelden.

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.