Arianne van Galen

Arianne van GalenVanuit mijn bedrijf Diamant Coaching heb ik CoachSpeelplaats opgericht. Mijn missie is om mensen vanuit passie en plezier te laten leven. Mijn passie ligt bij het begeleiden van coaches om hun missie in de wereld te zetten en succesvol te zijn, in ondernemen en coachen.

Na 20 jaar ervaring in het coachvak en in het opleiden van coaches op (post) HBO-niveau wilde ik een plaats creëren waar coaches elkaar kunnen ontmoeten en groeien in het coachen op al de vijf dimensies (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel) én dit te doen vanuit lichtheid en moeiteloosheid.

‘Het spelen als coach en de magie in het coachen begint voor mij bij coachen. Het professioneel begeleiden van mensen bij hun eigen geformuleerde doelstellingen. Coachen is en blijft een vak. Vanuit coachtechnieken en coachervaring kan de magiër in de coach zich ontwikkelen, opbloeien. Dan is de magie er weer, het onnoembare, het toveren, de verwondering.. Dan kun je als coach weer spelen en zijn met wat er is, om uiteindelijk je missie te kunnen leven en andere mensen te helpen hun missie te vinden.’

Ondernemen is voor mij synoniem aan je leven vorm geven vanuit je zielsmissie. Diep van binnen geloof ik dat iedereen een ondernemer is en dat het werken in loondienst ons aangeleerd is en creativiteit afgeleerd. Lees hier meer over mijn pad als ondernemer.

In mijn blog deel ik mijn ervaringen en neem ik je mee in Magisch Coachen en Spelend Succesvol Ondernemen.

Meer weten over mij? Lees mijn profiel.

Nog meer over mijn ontwikkeling tot magier? Lees het interview uit ‘De Magie van Coachen’.