Vier je Innerlijke Koning en Koningin!

Om volledig te leven en om te manifesteren wat we willen in de wereld, hebben we en onze vrouwelijke en onze mannelijke kwaliteiten nodig. Ik nodig je uit om je Koning en Koningin te ontmoeten en te vieren. Een innerlijk heilig huwelijk te sluiten.

De koningin in ons is de spelende en intuïtieve kwaliteit. Zij is de magneet die dat wat wij nodig hebben, aantrekt. Haar grootste kwaliteit is 'Overgave'. De koning in ons dient zijn koningin. Hij stemt zich af op haar verlangens, haar creaties en manifesteert dit in de buitenwereld. Zijn grootste kwaliteit is 'Aanwezigheid' ('presence'). Samen zetten zij jouw potentieel neer in de wereld.

Wat gaan we doen?

In de playshop ontmoet je je eigen innerlijke koning en koningin en leer je hoe je je eigen mannelijke en vrouwelijke energie in balans kunt brengen. Op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau ervaar je de Konings- en de Koninginnekant in jou om daarna er mee te kunnen spelen en te creëren wat jij in elke situatie wenst.

Gewerkt wordt met elementen uit de chakrapsychologie, archetypes van Jung, tantra, systemisch werk, Heart & Soulhealing en energiewerk.

Aanmelden kan op Lorelei

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.